وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

اعتصاب سراسری و برافراشتن پرچم‌های سیاه در نوار غزه

نوار غزه امروز (چهارشنبه) در اعتراض به طرح «معامله قرن» و به دعوت نیروهای ملی و اسلامی فلسطینی شاهد اعتصاب سراسری بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ادامه واکنش‌ها به رونمایی از طرح آمریکایی برای مسأله فلسطین موسوم به «معامله قرن» نوار غزه امروز (چهارشنبه) شاهد اعتصاب سراسری بود.

 

این اعتصاب به دعوت نیروهای ملی و اسلامی فلسطینی در تمام زمینه‌ها به استثنای سازمان‌های بهداشتی صورت گرفت.

 

در بیانیه نیروهای ملی و اسلامی آمده است: «کمیته پیگیری تصمیم به اعلام روز چهارشنبه به عنوان روز اعتصاب سراسری در تمام بخش‌ها در نوار غزه به جز وزارت بهداشت گرفت تا این پیام آشکار را به دشمن صهیونیستی-آمریکایی بدهد که این معامله شوم اجرایی نخواهد شد و ملت فلسطین با تمام شیوه‌ها در برابر این طرح تا ساقط کردنش خواهد ایستاد».

 

این کمیته در ادامه از برافراشتن پرچم‌های سیاه بر بالای منازل و سازمان‌های رسمی و دولتی به نشانه خشم مردمی و رد معامله قرن خبر داد و بر ادامه فعالیت‌ها و درگیری نامحدود به رژیم اشغالگر تا ساقط شدن معامله قرن تأکید کرد.

 

در ادامه این بیانیه آمده، معامله قرن حلقه‌ای جدیدی از حلقه‌ها توطئه آمریکا برای تسویه مسأله فلسطین و موجودیت فلسطینی‌ها در سرزمینشان است.

 

نوار غزه و کرانه باختری دیروز نیز شاهد تظاهرات ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی بود.

 

تظاهرات در خان‌یونس

وبگاه «الامد» اعلام کرد صبح امروز صدها نفر از اهالی خان‌یونس در جنوب نوار غزه دست به تظاهرات علیه معامله قرن زدند.

 

بر اساس این گزارش، معترضان لاستیک‌های خودرو آتش زدند، پرچم‌های فلسطین را برافراشتند و با در دست داشتن پلاکاردهایی طرح ترامپ را محکوم کردند.

 

از سوی دیگر معترضان فلسطینی در مناطق شرقی خان‌یونس به ویژه شرق «خزاعه» خود را به حصار مرزی با فلسطین اشغالی رسانده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار